Dette er Eivind Jul og Co

Eivind Jul er en oslogutt, vokst opp i Stavanger – som de siste 20 årene har bodd i Haugesundsregionen. 10. februar 2017 slippes debutsingelen “Lille du”.

16178631_1346766548719843_2850726743137433496_o

”Jeg har så lenge jeg kan huske skrevet musikk, men det har tatt tid å finne uttrykket som skulle definere meg som artist. Ikke før jeg traff Harald Levang med sin enorme kapasitet som musiker og produsent løsnet det – og Lille Du ble født. Det er derfor helt naturlig at denne låten slippes først. Jeg er utrolig stolt over resultatet. Mange positive og talentfulle mennesker har bidratt til at drømmen endelig blir realisert!”, sier Eivind selv.

Flygel er spilt inn i Fartein Valen Studio i Valestrand kulturkyrkje i Sveio, med Ole Jørgen og Andreas Carlos Furdal som teknikere. Stryke-arrangement er skrevet av komponist Svein Hundsnes. Strykekvartetten er spilt inn i studio i Los Angeles, USA. Morten Færestrand har lagt på Dubro og Mandoliner i hans studio i Bergen.

Selve slippet finner sted fredag 10. februar på Scandic Maritim Hall i Haugesund, hvor reklamebransjen møtes til det årlige Gullsild arrangementet.

”Jeg er en del av reklamebransjen på Haugalandet, og mange venner og bekjente vil være til stede på arrangementet. Derfor er dette en fantastisk ramme. Jeg er glad Markedsforeningen lot meg få muligheten.”

Produsent Harald Levang spiller selv pauker og cymbal på produksjonen, som ble mikset i InStudio i Haugesund. Singelen ble mastret i Cuttingroom studio i Stockholm.

Advertisements